REVNEFORSEGLING / Båndforsegling

HVORFOR REVNEFORSEGLE?

En lille revne bliver hurtigt til en dyb revne, og den dybe revne lader vandet trænge igennem belægningen. Hele året vil det udvande underliggende grus, så det mister bæreevnen – og så bliver den dybe revne til et lille hul i vejen og det lille hul i vejen bliver meget hurtigt til et større hul i vejen. Om vinteren skiftevis fryser og tør vandet og får asfalten til at krakelere omkring revnerne, og det giver plads til mere vand og større krakeleringer……… Og så har du pludselig et slaghul i stedet.

Så hvorfor vente med reparation af asfaltvejen til det bliver dyrt, når belægningen kan reddes for en beskeden investering?

SÅDAN UDFØRER SLAGHUL.DK REVNEFORSEGLING

– OG HVORFOR ER SLAGHUL.DK ANDERLEDES END VORES KONKURRENTER:

Højtryksrensning:
Inden revneforsegling er det vigtigt at rengøre - der er ingenting der binder på støv og snavs.
Derfor højtryksrenser vi altid, og derved sikrer vi at revnen og asfalten er ren – klar til fugemasse.

Udtørrer revnen med JetBlaster
Vi sikrer os at revnerne er helt tørre ved at blæse dem med 1.000 grader varm luft. Det sikrer vedhæftning af fugemassen.

FUGNING:
Udlægning af bitumenfugemasse med udlæggervogn med slæbesko.

Specialudstyr sikrer holdbarhed:
Udstyret vi benytter til revneforsegling er specielt designet til jobbet, og giver en skarp afslutning i kanten og en ensartet og pæn fuge med en lille højde på midten der sikre fleksibiliteten, så den ikke revner på midten.

Hvad koster det ?
Vi er altid klar med et godt og konkurrencedygtigt tilbud på reparation af jeres vej. Det koster sjældent over en 10. del af en ny belægning. Erfaringsmæssigt holder vores revneforsegling 3 til 10 år – alt afhængig af trafik og belastning. Der kommer selvfølgelig nye revner til, og dem anbefaler vi naturligvis også at få forseglet en gang hvert andet år. Vi afregner pr. løbende meter - listeprisen er 28 kr. pr. meter plus opstart plus moms - har I mange meter, har vi også en bedre pris.

Skriv til os

Scroll to Top