fbpx

SLAGHULLER

“En skade på belægningsoverflade, hvor materialet nedbrydes i løbet af en forholdsvis kort tid og forsvinder
efterladende en fordybning med stejle kanter”.
Et slaghul opstår, når der – igennem revner – trænger fugt ned i vejbelægningen, og frosten så sætter ind. Så vil vandet udvide sig og ødelægge styrken i asfalten. Slidlaget slipper underliggende asfalt og skiftevis tø og frost vil hurtigt ødelægge vedhæftningen mellem asfaltlagene. Når en bil så kører hen over asfalten hulrummet, slår bilens dæk den sidste styrke ud af asfalten og så er der et slaghul.

Slaghuller

SÅDAN UDBEDRER VI ET SLAGHUL:

Reparation af slaghuller udføres med opvarmet emulsion (Vandopløst bitumen) og granitsten. Vi højtryksrenser og tørrer hullet, så vi sikrer en god vedhæftning til underlaget, fylder emulsion og sten i hullet – stamper hullet efter og sikrer os, at reparationen har samme højde som den eksisterende asfalt.

Erfaringsmæssigt holder denne form for reparation bedre end både kold reparationsasfalt fra byggemarkedet og varm asfalt.

Det skyldes flere faktorer, men de vigtigste er nok vedhæftning.

Hvis man bare “pladrer” noget asfalt i hullet, så forstærker man ikke asfalten omkring hullet – ved at vi bruger emulsion vil noget af denne emulsion trække ind i lagene af asfalt og forsegle og forstærke rundt om hullet.
Vi ser af og til, at vejen fortsætter med at falde fra hinanden – men at vores reparation ligger tilbage.

Skriv til os

Hvem er slaghul.dk

SLAGHUL.DK ApS er landsdækkende og udfører reparation af asfaltens revner, striber og huller.

Slaghul.dk drives af Maskinmester Morten Lindholt. Vi er en lille, fleksibel, vågen, løsningsorienteret og dygtig samarbejdspartner.

slaghuller pris

For at få den bedste pris på udbedring af slaghuller, skal du kontakte os direkte.

0/5 (0 Reviews)
Scroll til toppen